Karticama DinaCard obavljeno 100 miliona transakcija

Bez autora
Apr 21 2010

Platnim karticama DinaCard do novembra 2009. godine obavljeno je ukupno 100 miliona transakcija, a realizovano oko 350 milijardi dinara prometa. Kako se razvija sistem i navika plaćanja karticama, tako se u DinaCard sistemu u 2010. godini očekuje blizu 35 miliona transakcija i realizacija oko 100 milijardi dinara prometa.Korisnicama DinaCard kartica omogućeno je da pored plaćanja robe i usluga karicama, određene usluge mogu platiti i putem interneta. Takođe, omogućeno im je i da putem SMS-a plate račun za fiksni telefon ili da dopune pripejd račun.

Karticama DinaCard obavljeno 100 miliona transakcijaPlatnim karticama DinaCard do novembra 2009. godine obavljeno je ukupno 100 miliona transakcija, a realizovano oko 350 milijardi dinara prometa.

Kako se razvija sistem i navika plaćanja karticama, tako se u DinaCard sistemu u 2010. godini očekuje blizu 35 miliona transakcija i realizacija oko 100 milijardi dinara prometa.

Korisnicama DinaCard kartica omogućeno je da pored plaćanja robe i usluga karicama, određene usluge mogu platiti i putem interneta. Takođe, omogućeno im je i da putem SMS-a plate račun za fiksni telefon ili da dopune pripejd račun.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik